JOOM::GALLERY::FORUM

Archive => Installation / Update => Topic started by: gillecaluim on 27-03-2013 00:50:50



Title: new installation issue
Post by: gillecaluim on 27-03-2013 00:50:50
I've installed the latest 2.5 version of joomgallery, created categories.  I uploaded an image for testing purposes and can see this image in the backend/frontend without problem but when I try to use it as the thumbnail for the category pressinryg the Thumbnail "Select" button, no images are found, even if I choose the root directory of the categories.  Browsing the folder structure on the server shows the thumbnail image in the appropriate folder.  Any ideas why it can't find any images?


Title: Re: new installation issue
Post by: Chraneco on 27-03-2013 12:42:23
Hi,

you have to select exactly that category in the filter in which the thumbnail is.
Additionally please check whether the image is published and so on.

Regards
Chraneco


Title: Re: new installation issue
Post by: gillecaluim on 27-03-2013 17:37:05
the image is published and present in the category folder.  When you press the select btn it automatically looks at the folder.  Still no images found.  wondering if this is a js error with the popup


Title: Re: new installation issue
Post by: Chraneco on 04-10-2015 00:40:37
Hi,

you can check whether there is a JavaScript error by using Firebug for Firefox or the Developer tools in Chrome.

If the problem still exists please open a new thread in the current board of the forum.

Regards
Chraneco