JOOM::GALLERY::FORUM

JoomGallery 3.0 JUX - Extensions => Plugins => Topic started by: blutiges on 10-02-2015 23:36:47



Title: Joomgallery 3.2 and Photoswipe not working
Post by: blutiges on 10-02-2015 23:36:47
Hi all,

I have installed the Plugin Photoswipe3.0 Beta and set the Photoswipe for Detailview at the Category.

But if I click on the Image it redirects me to the Overview and says. You are not allowed to view the detail page of the image.

If I change back to slimbox or some other default box it is working.


So how can i get this Photoswipe working? Is this an known issue?

Regards


Title: Re: Joomgallery 3.2 and Photoswipe not working
Post by: MrMusic on 11-02-2015 14:50:18
Hi,

... Is this an known issue?
no, for me it works fine.
Can you put a link to the site?
But you can try a newer version, you find here (https://github.com/Erftralle/JoomGalleryPhotoSwipePlugin).


Title: Re: Joomgallery 3.2 and Photoswipe not working
Post by: nickel on 18-05-2015 12:43:02
Great, new version of Swipe - but I cant find the settings (that used to be in the plugin manager)? I have enabled the plugin in Joomla plugin manager, and suspect the settings are now in JG, but where?

I have had some problems using previous swipe causing image-flickering on Android, maybe gone in new version?
Thanks


Title: Re: Joomgallery 3.2 and Photoswipe not working
Post by: nickel on 26-05-2015 13:18:25
I had the same problem when upgrading to the new photoswipe, turns out I hadnt set the " Non-mobile opening" in the swipe-plugin itself.
Sorry for hijacking the thread, opened a new one with questions about the settings for the new swipe plugin (http://www.forum.en.joomgallery.net/index.php?topic=7227.0).