maternal
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

 
Advanced search

22746 Posts in 6704 Topics- by 17591 Members - Latest Member: permsk

23-02-2020 11:24:14
  Show Posts
Pages: [1]
1  JoomGallery 2.x ACL / Backend / Administration / Re: alias with non-english languages dont store! on: 13-05-2013 21:57:00
thanks mr. Chraneco

i like and waitting for this next version!  Smile
2  JoomGallery 2.x ACL / Backend / Administration / Re: alias with non-english languages dont store! on: 13-05-2013 21:31:20
Hi,

for example : in categories in alias field insert محصولات

or in image manager edit an alias and insert تصویر

thanks
3  JoomGallery 2.x ACL / Backend / Administration / Re: alias with non-english languages dont store! on: 13-05-2013 20:42:36
most probably the same will happen for the aliases of content articles, for example.

This is caused by the settings of Joomla!, maybe you can change them.

i use now this capability in articles and categories ... but in joomgallery not possible.
i check in all of version 2.x . dont work by my language!!

do any adjustments for this?
4  JoomGallery 2.x ACL / Backend / Administration / Re: alias with non-english languages dont store! on: 13-05-2013 06:10:33
no any suggestion for me ?! mr Chraneco

thanks
5  JoomGallery 2.x ACL / Backend / Administration / alias with non-english languages dont store! on: 09-05-2013 19:04:35
Why I can not write with another language (e.x: arabic or persian) in alias field?

It will not be stored
when click on save button, the alias return to id of this image!
but if write english words, its properly stored.
?

please help
--
joomla 2.5.11
joomgallery 2.1.3
6  Archive / Interaction with other components / Re: content element for joomfish j2.5 ? on: 28-01-2013 16:48:52
hi,

i download the older version of content element of joomfish
but not install and display error

when extract the zip file and install two xml file separately, its installed and work fine..
attach this files for other users with small changes.

thanks
7  Archive / Interaction with other components / Re: content element for joomfish j2.5 ? on: 15-01-2013 12:06:34
hi Chraneco,

but i am use joomfish in from 5 month later on j2.5
It seems that prepared v2.5.0 for joomla 2.5
please see this
http://extensions.joomla.org/extensions/languages/multi-lingual-content/460

thanks
8  Archive / Interaction with other components / content element for joomfish j2.5 ? on: 15-01-2013 08:18:06

i am search for content element joomgallery for joomfish
but not found anything for joomla 2.5

where is that?
9  Archive / Solved Topics: Modules / Re: this module change my url !! on: 17-04-2011 09:02:23
thanks for your help Smile

10  Archive / Solved Topics: Modules / Re: this module change my url !! on: 14-04-2011 09:25:00
version of:

joomla 1.5.23
joomgallery 1.5.6.3
joomimg 1.5.6.1
modalizer 2.3.2 -> download link: http://www.nonumber.nl/extensions/modalizer

my sef is default sef setting in joomla 1.5.x
all 3 option in config is "on"

thanks aHa
11  Archive / Solved Topics: Modules / this module change my url !! on: 13-04-2011 16:32:12
hello

my sef setting is "on"
i install the joomimg module and set to "Default view"
but the url change and add " ?ml=1 " to end of urls

for example: gallery/main.html change to -> gallery/main.html?ml=1

now the page load without template & only show the pictures

when i disable the modalizer plugin this problem solved...

how to correct this? i need to keep the modalizer?

thanks for your help
12  Archive / Miscellaneous / error : Guests are not allowed to view image details. Please login on: 11-04-2011 20:08:39
i get this error: "Guests are not allowed to view image details. Please login"

But I have not in "CHMOD settings" any parameters for limit images
all of pictures should be free access

why get this error?
i set the "Show Detail Page" to "no" and I want to show the images in popup page

how to solve this

thanks
13  Archive / Installation / Update / bug after upgrade to 1.5.6.3 on: 09-04-2011 04:47:32
hello

my joom gellery with old version and
after upgrade the links to categories and subcat was wrong

after search & attention, i solve this

the "Alias" added to the category params ... when my upgrade to this version the system automaticaly fill the "alais" in database
Mostly "/" and "//"
and this alias not match with sef setting ....

i change all alias for my cat & subcat manualy without"/" and "//" -> no problem now
Of course this bug should be solve in components core Because when i create a new cat and leave blank, the system insert the "/" to alias!!
i use the sef setting and persian language

thanks
Pages: [1]
HOSTED BY SCHWARZKÜNSTLER ®

PROTECTED BY  ZB BLOCK  AND Project Honey Pot
Theme orange-lt created by panic

Bad Behavior has blocked 3920 access attempts in the last 7 days.