Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

 
Advanced search

22728 Posts in 6695 Topics- by 17594 Members - Latest Member: permsk

21-05-2019 11:54:56
JOOM::GALLERY::FORUMArchivePonyGallery MLUploadsUser Uploads What am I missing
Pages: [1]
Print
Author Topic: User Uploads What am I missing  (Read 5059 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
mrpbjnance
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 2


View Profile
« on: 26-09-2008 19:36:45 »

OK.. I have community Builder installed an JoomGallery installed.  I have the connection to CB set as yes.
But when I log in and g to the gallery there is no place to upload pictures.
I am a registered user I see control panel but there is no link for upload.

What am I missing?

Thx
Logged
Hypnotoad
Developer-Team
Sr. Member
*****
Offline Offline

Posts: 482



View Profile WWW
« Reply #1 on: 26-09-2008 20:25:05 »

Probably there is no category allowed for uploading. In the JG config, you need to create / allow some categories for use uploading.
Logged

Sorry, no support via PM (unless I asked you for some details). Just post in the forum, maybe someone else has the same problem or already a solution available.

jAwards - a component for user awards in Joomla
mrpbjnance
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 2


View Profile
« Reply #2 on: 27-09-2008 00:51:37 »

That was it Thank You

Now how do I get rid of  this   

Total pictures in all categories: 1
Total number of hits on all pictures: 3
TOP 12: Top Rated - Last Added - Last Commented - Most Viewed


I have totals and hits turned off and it shows up twice/
Logged
Pages: [1]
Print
Jump to:  

HOSTED BY SCHWARZKÜNSTLER ®

PROTECTED BY  ZB BLOCK  AND Project Honey Pot
Theme orange-lt created by panic

Bad Behavior has blocked 5246 access attempts in the last 7 days.

maternal