Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

 
Advanced search

22748 Posts in 6706 Topics- by 17591 Members - Latest Member: permsk

04-04-2020 18:17:50
JOOM::GALLERY::FORUMArchiveJoomGallery 1.5 MVCFrontendSlimbox makes doble layer..
Pages: [1]
Print
Author Topic: Slimbox makes doble layer..  (Read 5995 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
jonern87
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 2


View Profile
« on: 01-01-2010 17:25:39 »

Hi

In our webpage http://www.winterfestival.no/galleri?func=detail&id=11 why does Slimbox open two layers? I only want the one behind Thickbox..

Anyone that can help me? I have the newest version of Joom:Gallery.

I have tried to fix it for a while now, but i can´t find a solution.

Jon
Logged
Chraneco
Developer-Team
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 3544


View Profile
« Reply #1 on: 03-01-2010 14:05:22 »

Hi,

at the moment, JoomGallery isn't prepared to work with shadowbox. Unfortunately, you will have to use one of the popup boxes of JoomGallery.

Regards
Chraneco
Logged
schel4ok
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 22


View Profile
« Reply #2 on: 07-01-2010 12:30:07 »

Hi I have same problem and found root cause of it...
I have Rokbox, Core Design Scriptegrator and YOOeffects plugins installed in my site.

This problem has started to appear only after YOOeffects installation. It is not necessary to disable whole YOOeffects plugin,
but to disable lightbox feature of this plugin will be enough.

Now I have only one layer of popup lightbox again.

Hope this also helps you.
Logged
Shapes
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 27


View Profile
« Reply #3 on: 06-04-2010 15:57:34 »

Hi everybody,

I have the same problem, but I would like to keep the yoo effects for the opening of my images...

I had the same conflict problem between Virtuemart & Yoo effects and found a trick here :
http://www.seongyupyoo.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6&Itemid=29

This trick could be usefull to find a way to edit joomgallery files for yoo effects... ?

I will make some tries, but I'm not a joomgallery specialist, and I don't know the file to change...

Would anyone have any idea ?

Hoping for answers,
Best regards,
David aka Shapes
Logged
Shapes
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 27


View Profile
« Reply #4 on: 06-04-2010 16:18:40 »

OK,

This trick was indeed very usefull !!!

Lucky me, I found it quickly, and it's really simple.

I opened com_joomgallery/includes/joom.javascript.php,

and I replaced on line 281
Code:
case 6: //slimbox
      $link = $js_imgpath."\" rel=\"lightbox[joomgallery]\" title=\"".$imgtitle;

with
Code:
case 6: //slimbox
      $link = $js_imgpath."\" rel=\"shadowbox[joomgallery]\" title=\"".$imgtitle;


Now it works just fine, no conflict or double layer.
Images open with yoo effects, and I can keep the same effect for all the website.

Hope this will be usefull for others...

Best regards,
David aka Shapes
Logged
schel4ok
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 22


View Profile
« Reply #5 on: 06-04-2010 16:41:04 »

if you want to keep yoo effects, then you just delete slimbox folder from virtuemart and you'll be happy
Logged
jonern87
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 2


View Profile
« Reply #6 on: 13-05-2010 18:28:20 »

Thanks for your help! Now everything is working perfectly on my website!

 Laugh
Logged
Pages: [1]
Print
Jump to:  

HOSTED BY SCHWARZKÜNSTLER ®

PROTECTED BY  ZB BLOCK  AND Project Honey Pot
Theme orange-lt created by panic

Bad Behavior has blocked 2009 access attempts in the last 7 days.