maternal
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

 
Advanced search

22728 Posts in 6695 Topics- by 17594 Members - Latest Member: permsk

21-05-2019 11:52:40
JOOM::GALLERY::FORUMArchiveJoomGallery 1.5 MVCFrontendProblem : Big image not shown anymore, just alt tag
Pages: [1]
Print
Author Topic: Problem : Big image not shown anymore, just alt tag  (Read 1856 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
ueschla
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 8


View Profile
« on: 04-07-2013 10:22:19 »

Hi
I have a joomla 1.5 website with joomgallery installed where all was working well. Since few days ago I can't see anymore my big image  in a detail view. See for example :
http://www.ueschlagmatt.fr/index.php?view=detail&id=807&option=com_joomgallery&Itemid=2

you can see the alt text in a white square and no image ... Sad
if I try to see the image itself it redirects me to this page
http://www.ueschlagmatt.fr/index.php?view=image&format=raw&type=img&id=807&option=com_joomgallery&Itemid=2

where I see the code with exif data of the image itself, but not the image. I have checked and the image is in place on the server, for example
http://www.ueschlagmatt.fr/components/com_joomgallery/img_pictures/les_alentours_3/alentours_9_20120214_1352105811.jpg

Please help me, can this be related to a server configuration or something like this ? do you know what happen ?
Thanks in advance
Regards
Logged
Chraneco
Developer-Team
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 3544


View Profile
« Reply #1 on: 04-07-2013 10:43:09 »

Hi,

most probably the system cache plugin is enabled on your site.
Please disable it and check again.

Regards
Chraneco
Logged
Pages: [1]
Print
Jump to:  

HOSTED BY SCHWARZKÜNSTLER ®

PROTECTED BY  ZB BLOCK  AND Project Honey Pot
Theme orange-lt created by panic

Bad Behavior has blocked 5246 access attempts in the last 7 days.