Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

 
Advanced search

22683 Posts in 6682 Topics- by 17594 Members - Latest Member: permsk

16-02-2019 07:32:02
JOOM::GALLERY::FORUMArchivePonyGallery MLFrontendIE not working Firefox does, I need help with Accordion or lytebox.js
Pages: [1]
Print
Author Topic: IE not working Firefox does, I need help with Accordion or lytebox.js  (Read 12751 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
miloskorac
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 14


View Profile
« on: 16-12-2008 15:25:22 »

Kitephotography is template, in Firefox is working, eventhough it is showing errors in Error console.
What should I take out of the temlate js ? Is it a conflict with a template?

Link: http://www.puntacanaweddingphotography.com


Milos
Logged
miloskorac
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 14


View Profile
« Reply #1 on: 16-12-2008 16:08:45 »

Do you know any template that can work with IE and Joomgallery?

PLease advise
Logged
miloskorac
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 14


View Profile
« Reply #2 on: 16-12-2008 16:16:51 »

Whats the use of accordion.js? Those mini thumb slide under the main image?

Why are you making and publishing joomla components with so many bugs?

Don't you think thats would be nice to publish a component that works?
Logged
miloskorac
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 14


View Profile
« Reply #3 on: 16-12-2008 16:25:17 »

Code:
window.addEvent('load', function(){
[b]  new Accordion($$('h4.joomgallery-toggler'), $$('div.joomgallery-slider'), [/b]     {onActive: function(toggler, i) {
      toggler.addClass('joomgallery-toggler-down');
      toggler.removeClass('joomgallery-toggler'); },
     onBackground: function(toggler, i) {
      toggler.addClass('joomgallery-toggler');
      toggler.removeClass('joomgallery-toggler-down'); },
      duration: 300,display:-1,show:0,opacity: false,alwaysHide: true}); });

2nd line seams to be wrong?
Thank you for your replies, you have been a great help...
Milos Korac
Logged
Hypnotoad
Developer-Team
Sr. Member
*****
Offline Offline

Posts: 482



View Profile WWW
« Reply #4 on: 16-12-2008 19:23:57 »

I can confirm that it's not wrong and working fine... in my template. If your site template also uses MooTools, then there could be a Javascript conflict. Try a default Joomla template, and you'll see that it will work fine (provided that there is no module that causes the conflicts).

Have you activated the "Accordion effect" in the JoomGallery backend? That's what accordion.js is for. Deactivate it, and you should be fine.

Quote
Why are you making and publishing joomla components with so many bugs?
Could you point out and report all these bugs please? If we can reproduce the problem, we can fix it. Otherwise, we can just take a guess at the origin - and mostly, that's restrictive server settings, JS-enabled templates or modules.

Quote
Thank you for your replies, you have been a great help...
I'm sure that we can agree for custom 24/7 live support - should be around 100$ per hour, no? ;)
Logged

Sorry, no support via PM (unless I asked you for some details). Just post in the forum, maybe someone else has the same problem or already a solution available.

jAwards - a component for user awards in Joomla
miloskorac
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 14


View Profile
« Reply #5 on: 16-12-2008 20:20:36 »

You are right.

Just, where should I change (deactivate) accordion.js? Have you activated the "Accordion effect" in the JoomGallery backend? That's what accordion.js is for. Deactivate it, and you should be fine
Logged
miloskorac
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 14


View Profile
« Reply #6 on: 17-12-2008 15:20:44 »

I found how to disable accordion, Components,  JoomGallery :: Configuration Manager, Detail View, General Settings, Show details as Accordion? (If the picture details and the other functions of the detail view shall be shown as Accordion (the single functions can be toggled on or off) choose the function "Yes". The Accordion is only applicable if the original picture will not be opened with the Lightbox.)

So, after I disabled the accordion, it still gives me error for accordion in IE?
Logged
miloskorac
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 14


View Profile
« Reply #7 on: 17-12-2008 15:43:33 »

I am giving up with this  component, I find it not usefull for photos. I will search for antoher solution somewhere else.

And you just take your time, developing, and not giving support.
Logged
miloskorac
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 14


View Profile
« Reply #8 on: 17-12-2008 16:09:29 »

I can confirm that it's not wrong and working fine... in my template. If your site template also uses MooTools, then there could be a Javascript conflict. Try a default Joomla template, and you'll see that it will work fine (provided that there is no module that causes the conflicts).

Have you activated the "Accordion effect" in the JoomGallery backend? That's what accordion.js is for. Deactivate it, and you should be fine.

Quote
Why are you making and publishing joomla components with so many bugs?
Could you point out and report all these bugs please? If we can reproduce the problem, we can fix it. Otherwise, we can just take a guess at the origin - and mostly, that's restrictive server settings, JS-enabled templates or modules.

Quote
Thank you for your replies, you have been a great help...
I'm sure that we can agree for custom 24/7 live support - should be around 100$ per hour, no? ;)

Should be around 1000 euros per year.

  new Accordion($$('h4.joomgallery-toggler'), $$('div.joomgallery-slider'),

Error Console is howing this as an error, even accordion is disabled.

I mean, have you considered looking for other type of hobby, then making not usable scripts?
Logged
miloskorac
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 14


View Profile
« Reply #9 on: 17-12-2008 16:16:20 »

wasting my time on crap  No
Logged
Hypnotoad
Developer-Team
Sr. Member
*****
Offline Offline

Posts: 482



View Profile WWW
« Reply #10 on: 17-12-2008 16:51:40 »

I thought you had already given up?

Could you post the complete error message you are seeing? When I check your site in Firefox, all is fine and there are no JS errors at all displayed. Unfortunately, I don't have any Internet Explorer, so either you need to post the exact error message or wait for someone else to help you.
Logged

Sorry, no support via PM (unless I asked you for some details). Just post in the forum, maybe someone else has the same problem or already a solution available.

jAwards - a component for user awards in Joomla
miloskorac
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 14


View Profile
« Reply #11 on: 17-12-2008 18:23:13 »

I thought you had already given up?

Could you post the complete error message you are seeing? When I check your site in Firefox, all is fine and there are no JS errors at all displayed. Unfortunately, I don't have any Internet Explorer, so either you need to post the exact error message or wait for someone else to help you.

Maybe you should install IE? World was not made around alternative but mainstream.

Eroor message is:

Accordion is not defined.
Error: Accordion is not defined
Archivo de origen:
../components/com_joomgallery/assets/js/accordion/js/accordion.js
Línea: 2

I just did copy from error console of Firefox.
But IE8 will do the same error message.
Web sites are made for IE, Firefox, Opera, Safari... and others.
Web sites are not made for Linux users, or any other type of low complexes.
Logged
miloskorac
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 14


View Profile
« Reply #12 on: 17-12-2008 19:09:13 »

Webpage Script Errors

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; InfoPath.2; .NET CLR 2.0.50727)
Timestamp: Wed, 17 Dec 2008 18:07:41 UTC



Message: Object doesn't support this property or method
Line: 26
Char: 1
Code: 0
URI: ../index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=241&Itemid=9


Message: Object doesn't support this property or method
Line: 39
Char: 1
Code: 0
URI: ../index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=241&Itemid=9


Message: Syntax error
Line: 4
Char: 52
Code: 0
URI: ../components/com_joomgallery/assets/js/accordion/js/accordion.js

Logged
miloskorac
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 14


View Profile
« Reply #13 on: 17-12-2008 19:25:06 »

Code:
$jg_showdetailaccordion = "0";

Eh? Whats else connected with accordion? Except in Gen. Config, Details?
Logged
Pages: [1]
Print
Jump to:  

HOSTED BY SCHWARZKÜNSTLER ®

PROTECTED BY  ZB BLOCK  AND Project Honey Pot
Theme orange-lt created by panic

Bad Behavior has blocked 1468 access attempts in the last 7 days.