imagematernal
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

 
Advanced search

22745 Posts in 6703 Topics- by 17593 Members - Latest Member: permsk

16-10-2019 07:51:52
JOOM::GALLERY::FORUMJoomGallery 2.x ACLUploadsProblem with FTP Upload
Pages: [1] 2
Print
Author Topic: Problem with FTP Upload  (Read 9398 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
sparcgc
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 11


View Profile
« on: 23-03-2012 09:23:51 »

When i click Upload button iam getting following error, and it is updating the DATABASE But Deleting Image Files

Warning: mysqli_fetch_object() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/content/73/6719673/html/libraries/joomla/database/database/mysqli.php on line 498

Warning: mysqli_free_result() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/content/73/6719673/html/libraries/joomla/database/database/mysqli.php on line 512

Filename: xyz_001.jpg
Creating thumbnail from JPG, 1000 x 1349...
Thumbnail created...
Invalid parent ID.

Rollback: Deletion of original image successful
Rollback: Deletion of detail image successful
Rollback: Deletion of thumbnail image successful


I am Getting these errors for all images
Logged
Chraneco
Developer-Team
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 3544


View Profile
« Reply #1 on: 23-03-2012 10:10:59 »

Hi,

please enable 'Debug System' in global configuration and try again. A more detailed error message should be displayed then.

Regards
Chraneco
Logged
sparcgc
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 11


View Profile
« Reply #2 on: 26-03-2012 10:26:14 »

Hi Chraneco, Thanks for replay

I enabled debug system, and i got same error. Iam Attaching Debug info in a word file please check it.

Logged
Chraneco
Developer-Team
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 3544


View Profile
« Reply #3 on: 26-03-2012 12:45:29 »

Hi,

thanks, but unfortunately I could not find any problems in it.

Could you please also attach an export of your database?

Regards
Chraneco
Logged
sparcgc
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 11


View Profile
« Reply #4 on: 30-03-2012 09:49:59 »

My Database is very big, Please tel me which table is needed
Logged
Chraneco
Developer-Team
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 3544


View Profile
« Reply #5 on: 30-03-2012 12:40:07 »

Hi,

I would need these tables:
- #__joomgallery
- #__joomgallery_catg
- #__extensions
- #__assets

Regards
Chraneco
Logged
sparcgc
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 11


View Profile
« Reply #6 on: 31-03-2012 08:33:43 »

This is First Part
« Last Edit: 31-03-2012 08:41:25 by sparcgc » Logged
sparcgc
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 11


View Profile
« Reply #7 on: 31-03-2012 08:39:33 »

Iam Unable to Send Second Part Because it around 2.8Mb Please tel me another way
Logged
sparcgc
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 11


View Profile
« Reply #8 on: 03-04-2012 10:00:00 »

hi
Iam Unable to Send Second Part of the database Because it is around 2.8Mb, Please tel me another way
Logged
Chraneco
Developer-Team
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 3544


View Profile
« Reply #9 on: 03-04-2012 10:59:35 »

Hi,

maybe you can send it me via e-mail. You can find my address in my forum profile.

Regards
Chraneco
Logged
sparcgc
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 11


View Profile
« Reply #10 on: 03-04-2012 11:13:19 »

Hi chraneco

I attached second part of the database throw gmail

Please check it
Logged
Chraneco
Developer-Team
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 3544


View Profile
« Reply #11 on: 03-04-2012 17:51:11 »

Hi,

thanks, it seems that there are many entries in #__assets missing for the gallery.

Do you have more than 4 main categories?

Does the upload work if you upload in category with ID 79?

Regards
Chraneco
Logged
sparcgc
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 11


View Profile
« Reply #12 on: 04-04-2012 09:40:26 »

I have 6 Main categories, in that one is unpublished.

When i tried to Upload images to Sub-Category of Main Category (ID: 79) it is Giving Same Error.

and another thing when i tried to delete Images from Main Category
        
        Failed deleting new_year_cards_20091217_1388948393.jpg
        Could not delete the thumbnail
        JUser: :_load: Unable to load user with ID: 71



Actually i Upgraded from 1.5, after upgrading I got a error message like "User with ID:62 Not found" (Not Exact Message). then i created a user with ID 62 Manually in #__user Table.

Is there is any Problem with that?


And another important thing is:
The problem is started when i created a Sub-Category in Main Category(ID:79) and that Category Name is '3'. (Only Number)

« Last Edit: 04-04-2012 10:02:55 by sparcgc » Logged
Chraneco
Developer-Team
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 3544


View Profile
« Reply #13 on: 04-04-2012 11:04:26 »

Hi,

you can remove the error messages regarding missing users by doing a check in the maintenance manager and fixing the stated problems.

Maybe also other problems are stated there.

Regards
Chraneco
Logged
sparcgc
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 11


View Profile
« Reply #14 on: 16-04-2012 07:52:25 »


I have cleared all errors, But Same Error

Filename: Dammu_002.jpg
Creating thumbnail from JPG, 1000 x 1389...
Thumbnail created...
Resizing to max width...
Resize to maximum width complete...
Invalid parent ID.

Rollback: Deletion of original image successful

Rollback: Deletion of detail image successful

Rollback: Deletion of thumbnail image successful


it it Deleting Image Files, but adding entry in database
Logged
Pages: [1] 2
Print
Jump to:  

HOSTED BY SCHWARZKÜNSTLER ®

PROTECTED BY  ZB BLOCK  AND Project Honey Pot
Theme orange-lt created by panic

Bad Behavior has blocked 9071 access attempts in the last 7 days.

maternal