maternal
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

 
Advanced search

22745 Posts in 6703 Topics- by 17593 Members - Latest Member: permsk

19-10-2019 08:16:32
JOOM::GALLERY::FORUMJoomGallery 2.x ACLFrontend"Center" is not proper in the Editor Button
Pages: [1]
Print
Author Topic: "Center" is not proper in the Editor Button  (Read 3585 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Joshua
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 359


Ready for Adventure


View Profile
« on: 26-03-2012 08:20:14 »

Currently in the editor button for joomgallery rather than saying "Center" it says "JGLOBAL_CENTER".
I'm using the default English language in joomla. I added a screen shot to show exactly where this is.
Logged
Joshua
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 359


Ready for Adventure


View Profile
« Reply #1 on: 15-10-2012 07:10:41 »

Any word on this? This is still present in Joomgallery 2.1.1.
Logged
mab
Administrator
Sr. Member
*****
Offline Offline

Posts: 377



View Profile
« Reply #2 on: 15-10-2012 11:58:37 »

Hi Joshua,

which version of JoomBu / JoomPlu and which version of Joomla are you using?
Logged

with best regards...
mab
Joshua
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 359


Ready for Adventure


View Profile
« Reply #3 on: 15-10-2012 19:43:12 »

I'm using both latest versions which is 2.0 BETA according to the downloads section.
Logged
mab
Administrator
Sr. Member
*****
Offline Offline

Posts: 377



View Profile
« Reply #4 on: 15-10-2012 21:38:51 »

Hi Joshua,

and which Joomla version?
Logged

with best regards...
mab
Joshua
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 359


Ready for Adventure


View Profile
« Reply #5 on: 16-10-2012 03:58:47 »

I'm using Joomla 2.5.7. and running on PHP 5.3.17
Out of curiosity, do you not have this minor issue?
Logged
mab
Administrator
Sr. Member
*****
Offline Offline

Posts: 377



View Profile
« Reply #6 on: 16-10-2012 11:57:14 »

Hi Joshua,

Out of curiosity, do you not have this minor issue?

No, on my local installation it looks like it should.

Please have a look at path_to_joomla/administrator/language/en-GB/en-GB.ini at line 259:
Code
JGLOBAL_CENTER="Center"
 

Try to debug the language of your site (Global Configuration > System > Debug Language) and have a look at the debug output on bottom of the page. Maybe you'll find the reason for that issue.
Logged

with best regards...
mab
Pages: [1]
Print
Jump to:  

HOSTED BY SCHWARZKÜNSTLER ®

PROTECTED BY  ZB BLOCK  AND Project Honey Pot
Theme orange-lt created by panic

Bad Behavior has blocked 9235 access attempts in the last 7 days.