imagematernal
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

 
Advanced search

22750 Posts in 6706 Topics- by 17591 Members - Latest Member: permsk

04-06-2020 22:50:45
JOOM::GALLERY::FORUMArchiveJoomGallery 2.x ACLInstallation / UpdateInvalid argument supplied for foreach()
Pages: [1]
Print
Author Topic: Invalid argument supplied for foreach()  (Read 2665 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
geronimo
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 5


View Profile
« on: 08-05-2012 11:16:09 »

I updated joomla! from 1.5.6 to 1.5.26
And updated joomgallery from 1.5.0.1 to 1.5.7.5
In the middle of this, I received a screen message that session closed by time out (!)

Everything is working fine, except Joomgallery

It looks like the information on MySQL is not read.
Configuration shows no defaults, and any modification gives error and does not stay.

Previously installed mod_joomimg seams to work ok.
Several errors like the following arrive as you access the menu to the gallery:

http://salvadorcorreia.org/index.php?option=com_joomgallery&Itemid=39:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /hermes/bosweb/web212/b2125/sl.s#/public_html/components/com_joomgallery/helpers/helper.php on line 925

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /hermes/bosweb/web212/b2125/sl.s#/public_html/libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 338

Warning: Division by zero in /hermes/bosweb/web212/b2125/sl.s#/public_html/components/com_joomgallery/views/gallery/tmpl/default.php on line 15

Checked MySQL and it looks to be everything ok.
The pictures are not in default place, that is on domain.net/photo

Can someone please give me an idea of where to look for the originated mistake, or how to solve the situation?

Many thanks
Logged
Chraneco
Developer-Team
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 3544


View Profile
« Reply #1 on: 08-05-2012 11:21:48 »

Hi,

did you update Joomla! first and then JoomGallery or JoomGallery first and then Joomla?

If it is the latter installing the JoomGallery package again (without uninstalling it afore) could solve the problem, but please create backups.

Regards
Chraneco
Logged
geronimo
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 5


View Profile
« Reply #2 on: 08-05-2012 11:39:29 »

Hi Chraneco,
Many thanks for your post.
Upgraded Joomla! first
Already re-installed with no success
Best regards
Logged
Chraneco
Developer-Team
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 3544


View Profile
« Reply #3 on: 03-10-2015 23:58:35 »

Hi,

sorry for the late reply.

If this problem still exists please open a new thread in the current board of the forum.

Regards
Chraneco
Logged
Pages: [1]
Print
Jump to:  

HOSTED BY SCHWARZKÜNSTLER ®

PROTECTED BY  ZB BLOCK  AND Project Honey Pot
Theme orange-lt created by panic

Bad Behavior has blocked 2377 access attempts in the last 7 days.