imagematernal
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

 
Advanced search

22735 Posts in 6699 Topics- by 17593 Members - Latest Member: permsk

21-08-2019 08:01:58
JOOM::GALLERY::FORUMArchivePonyGallery MLBackend / Administrationbackend: no images show up after upload, when batch upload long error
Pages: [1]
Print
Author Topic: backend: no images show up after upload, when batch upload long error  (Read 4374 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
emel
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 29


View Profile
« on: 05-08-2008 21:02:11 »

hi

when uploading a single image, the image doesn't show up in my list. then when i do a batch upload, i get this message:

Warning: rename() [function.rename]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 1039 is not allowed to access /home/salper/domains/steelfactory.be/public_html/components/com_joomgallery/img_originals/trouw_2 owned by uid 1002 in /home/salper/domains/steelfactory.be/public_html/administrator/components/com_joomgallery/common.joomgallery.php on line 153
Problem copying file to: : /home/salper/domains/steelfactory.be/public_html/components/com_joomgallery/img_originals/. Check permissions.

i heard problems with safe mode on/off before, which can be switched on/off only by the provider, but is this really the case......

regards and good luck buidling the final version!
Logged
mab
Administrator
Sr. Member
*****
Offline Offline

Posts: 377



View Profile
« Reply #1 on: 07-08-2008 11:56:10 »

Hi emel,

in fact it is a problem to get PonyGallery ML work with SafeMode=On. It depends on the configuration of the server, but in most cases it won't work.
Please contact your provider or change the hoster...
Logged

with best regards...
mab
Pages: [1]
Print
Jump to:  

HOSTED BY SCHWARZKÜNSTLER ®

PROTECTED BY  ZB BLOCK  AND Project Honey Pot
Theme orange-lt created by panic

Bad Behavior has blocked 6133 access attempts in the last 7 days.

maternal