maternal
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

 
Advanced search

22744 Posts in 6702 Topics- by 17593 Members - Latest Member: permsk

22-09-2019 08:53:27
JOOM::GALLERY::FORUMArchiveJoomGallery 1.5 MVCUploadsNew issue Uploading Photo. alias not created
Pages: [1]
Print
Author Topic: New issue Uploading Photo. alias not created  (Read 5437 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
kerubinus
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 1


View Profile
« on: 13-06-2012 22:44:05 »

Suddendly i notice one issue affecting upload images.
After process is done the alias of image name is not more created.
and of course with SEF enabled the image can't be shown.
It's needed to open the image in the backend and save it again for have the alias created.
i can't image the reason why because it always worked correctly.
Checked the database end everything seem correct.
Where can i investigate? which lines of code do the task?
all the website live from that
Logged
nindustries
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 7


View Profile
« Reply #1 on: 16-11-2012 17:04:25 »

I have the exact same problem with images AND categories!
I already stated this problem months ago, but they seem to not fix it..

Greetings
Logged
nindustries
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 7


View Profile
« Reply #2 on: 19-12-2012 22:54:36 »

nobody??  Mad
Logged
Chraneco
Developer-Team
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 3544


View Profile
« Reply #3 on: 19-12-2012 23:18:27 »

Hi,

sorry, we cannot reproduce this problem.

Which versions of Joomla! and JoomGallery are you using?

In which language are the names of the categories and images?

Regards
Chraneco
Logged
Pages: [1]
Print
Jump to:  

HOSTED BY SCHWARZKÜNSTLER ®

PROTECTED BY  ZB BLOCK  AND Project Honey Pot
Theme orange-lt created by panic

Bad Behavior has blocked 11941 access attempts in the last 7 days.