Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

 
Advanced search

22744 Posts in 6702 Topics- by 17593 Members - Latest Member: permsk

18-09-2019 08:01:16
JOOM::GALLERY::FORUMArchiveJoomGallery 1.5 MVCFrontend(URGENT) Alias not found and Image files not applied to image
Pages: [1]
Print
Author Topic: (URGENT) Alias not found and Image files not applied to image  (Read 3935 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
nindustries
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 7


View Profile
« on: 03-09-2012 11:20:24 »

Hello.

I'm currently working on a live site at debuylinsurance.com
I had to turn off SEF because some aliases weren't found in the categories..
I do not use any SEF Plugin. I do use JCE, phocagallery.
UPDATE: It seems that Joomgallery doesn't automatically create aliases for these categories.
Is there ANY way to automatically recreate these aliases without re-saving every file?

And whenever I upload a new image, all files are correctly uploaded but not assigned to the image!
I'm using Imagemick.
UPDATE: I just found out this occurs when your image titles are too long.. I posted a feature request for this
Please help me

Greetings
« Last Edit: 03-09-2012 12:02:48 by nindustries » Logged
Chraneco
Developer-Team
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 3544


View Profile
« Reply #1 on: 03-09-2012 13:04:57 »

Hi,

opening the URL

your-domain.com/administrator/index.php?option=com_joomgallery&controller=maintenance&task=setalias

can recreate the aliases of all images and categories.

Quote from: nindustries
I just found out this occurs when your image titles are too long..

How many characters did your image titles have exactly when this error occured?

Regards
Chraneco
Logged
nindustries
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 7


View Profile
« Reply #2 on: 03-09-2012 14:46:34 »

EDITED

Thanks, will surely try this out!

I believe longer than 52 characters, anything up to 52 characters works.
Something to do with the filenamed assigned to the image files. (the title + a random number?)

Greetings & thanks for the fast response

Update: the link works, but why aren't the aliases created in the first place?
And my clients don't have access to the administration area, just frontend
« Last Edit: 04-09-2012 18:09:11 by nindustries » Logged
nindustries
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 7


View Profile
« Reply #3 on: 09-10-2012 11:46:38 »

PLEASE, help me! THis is urgent, also happening on a fresh install...
I mailed you access
Logged
nindustries
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 7


View Profile
« Reply #4 on: 16-11-2012 17:13:15 »

Still no reply.. I did a fresh install with a fresh component and configuration, and the problem is still persisting..
Cant I just insert that code so everytime something is created all aliases are recreated? And where?

Greetings
Logged
Pages: [1]
Print
Jump to:  

HOSTED BY SCHWARZKÜNSTLER ®

PROTECTED BY  ZB BLOCK  AND Project Honey Pot
Theme orange-lt created by panic

Bad Behavior has blocked 12335 access attempts in the last 7 days.