Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

 
Advanced search

22691 Posts in 6686 Topics- by 17594 Members - Latest Member: permsk

19-03-2019 09:51:37
JOOM::GALLERY::FORUMJoomGallery 3.x JUXFrontendHelp! Detail Image is a square black box
Pages: [1]
Print
Author Topic: Help! Detail Image is a square black box  (Read 2748 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
dan40
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 85


View Profile
« on: 22-05-2013 19:29:21 »

Hi, I just upgraded to Joomgallery 3 and uploaded a few test images and when I click on the thumbnail, I get a black box in the centre of the screen with the words, "There wasn't a" and that's all I see.  Can someone please tell me how to correct this?  It won't show a Detail Image and I'm not able to click on it to show the original image.

Here's what I see:


Thanks!
Dan


Logged
dan40
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 85


View Profile
« Reply #1 on: 22-05-2013 20:11:55 »

The solution was to turn the SEF option OFF.

In your site configuration.php file, look for:

Code:
public $sef = '1';

and change it to:

Code:
public $sef = '0';

That should do it!  Problem solved!

Dan
Logged
gastonik8
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 3


View Profile
« Reply #2 on: 29-05-2013 14:20:51 »

The solution was to turn the SEF option OFF.

In your site configuration.php file, look for:

Code:
public $sef = '1';

and change it to:

Code:
public $sef = '0';

That should do it!  Problem solved!

Dan


Hi dan40,
what about if I can't set "$sef = '0'" in configuration.php? If I change it, links of another component don't work anymore  Cry
Other solutions?
Thanks a lot.
Logged
Chraneco
Developer-Team
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 3544


View Profile
« Reply #3 on: 29-05-2013 15:22:11 »

Hi,

Changing this option doesn't solve the problem anyway. It just hides it.

Please post links to your pages showing the problem.

Regards
Chraneco
Logged
gastonik8
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 3


View Profile
« Reply #4 on: 29-05-2013 16:03:33 »

Hi
for example this link:
http://www.ilgiardinodijacopo.it/animali/adottati/cani-adottati/cani-adottati/perla/perla-1-2516.html
The photo is not displayed..
I'm sure it worked good and I don't know how long it does not work..

Thanks
Logged
Chraneco
Developer-Team
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 3544


View Profile
« Reply #5 on: 29-05-2013 17:18:35 »

Hi,

that's not the same problem as the one of the thread starter.
Your problem could be solved with this article.

Regards
Chraneco
Logged
gastonik8
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 3


View Profile
« Reply #6 on: 30-05-2013 16:03:38 »

Hi Chraneco,
thank's.
I've found the plugin that cause the problem but I can't disable it  No
The plugin is "System - 2JToolBox Plugin" and it's required to use the components "2J Carousel" and "2J Gallery"..
What can I do to overcome the problem without disabling the plugin?

Thank you very much.
Logged
Chraneco
Developer-Team
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 3544


View Profile
« Reply #7 on: 30-05-2013 16:43:42 »

Hi,

this extension seems to be a commercial one, so I cannot have a look at the code of it.

You have to write to the support system of that extension linking to this article:

Problem with certain system plugins

In there, it's technically explained why that extension produces this problem and how to solve it. The developers of that extension should be able to fix it then.

Regards
Chraneco
Logged
Pages: [1]
Print
Jump to:  

HOSTED BY SCHWARZKÜNSTLER ®

PROTECTED BY  ZB BLOCK  AND Project Honey Pot
Theme orange-lt created by panic

Bad Behavior has blocked 2188 access attempts in the last 7 days.