maternal
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

 
Advanced search

22745 Posts in 6703 Topics- by 17593 Members - Latest Member: permsk

26-01-2020 01:57:55
JOOM::GALLERY::FORUMJoomGallery 3.0 JUX - ExtensionsPluginsPhotoSwipe (4.0+) settings for slideshow
Pages: [1]
Print
Author Topic: PhotoSwipe (4.0+) settings for slideshow  (Read 4172 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
nickel
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 57



View Profile
« on: 26-05-2015 13:16:33 »

In the previous photoswipe the plugin had settings for slideshow and delay. Cant seem to find them in the PhotoSwipe 4.0+?
Guess they are in JG configuration manager but where?
Thanks
Logged
Erftralle
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 346


View Profile
« Reply #1 on: 26-05-2015 14:56:15 »

Hi,

the new PhotoSwipe script does not support slideshows hence the new plugin has no settings for it.

Regards
Erftralle
Logged
nickel
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 57



View Profile
« Reply #2 on: 26-05-2015 15:15:32 »

Ok, thanks for the heads up.
Too bad, my vote on including slideshow in the future if possible.
Logged
nickel
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 57



View Profile
« Reply #3 on: 27-05-2015 17:18:29 »

I see there is now a setting for sharing, great. But I cant see any icons when viewing the pictures in swipe, anything else needed?
Logged
Erftralle
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 346


View Profile
« Reply #4 on: 27-05-2015 23:52:03 »

Hi,

you find it in the toolbar.

Regards
Erftralle
Logged
nickel
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 57



View Profile
« Reply #5 on: 28-05-2015 23:12:41 »

Good place  Cool
Problem is I cant see any of the icons in the toolbar in the upper right? If I hoover there I get help-text and buttons work, but no icons are displayed - all  is black?
Logged
Erftralle
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 346


View Profile
« Reply #6 on: 29-05-2015 15:04:36 »

Hi,

can't reproduce that. Maybe a Javascript error or other kind of error showing up in the browser developer tools or Firebug?

Please provide a link showing the problem.

Regards
Erftralle
Logged
nickel
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 57



View Profile
« Reply #7 on: 29-05-2015 18:48:48 »

Thanks, now the icons show up. Maybe it was a caching issue. But still no social icons. Maybe they appear soon aswell
Logged
Erftralle
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 346


View Profile
« Reply #8 on: 29-05-2015 23:02:37 »

Hi,

once again, can't reproduce that.

Please provide a link showing the problem.

Regards
Erftralle
Logged
nickel
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 57



View Profile
« Reply #9 on: 30-05-2015 21:30:25 »

If anyone else is as blind as me, the social icons are shown when clicking the arrow. Looks good too, guess I am used to seeing them all over the place.
Logged
Pages: [1]
Print
Jump to:  

HOSTED BY SCHWARZKÜNSTLER ®

PROTECTED BY  ZB BLOCK  AND Project Honey Pot
Theme orange-lt created by panic

Bad Behavior has blocked 3587 access attempts in the last 7 days.