maternal
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

 
Advanced search

22744 Posts in 6702 Topics- by 17593 Members - Latest Member: permsk

19-09-2019 00:47:27
JOOM::GALLERY::FORUMJoomGallery 3.x JUXInstallation / UpdateDetailed view not showing after joomla upgrade 2.5 to 3.5 (multilanguage)
Pages: [1]
Print
Author Topic: Detailed view not showing after joomla upgrade 2.5 to 3.5 (multilanguage)  (Read 3909 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
tenoch
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 8


View Profile
« on: 28-04-2016 04:12:05 »

Hi
I upgraded from joomla 2.5 to 3.5
And also I upgrades joomgallery and all modules and plugins

When I go to detailed view of images, it does not show any image

I already checked configuration paths
And I also checked images are present, in ftp

images/joomgallery/details/

My site is multilanguage

Only If I disable watermark, the problem is gone
What could be the problem?

Example link:
http://www.soymexiquense.com/es/edomex/region-ii/acambay/142-acambay

Thank you
« Last Edit: 28-04-2016 05:10:18 by tenoch » Logged
tenoch
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 8


View Profile
« Reply #1 on: 11-05-2016 00:23:40 »

Upgrades to lastest version today, and problem still is happening
Any idea, how to solve it?

thank you
Logged
jk-infotech
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 3


View Profile WWW
« Reply #2 on: 12-05-2016 06:26:17 »

Hello, I believe several changes were made to the watermark procedure, but I have upgraded on my website and detail view still works with watermark. Maybe try different watermark image files of different size?
Logged

I'm a big Joomgallery fan: http://www.jk-infotech.tech/
MrMusic
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 1084



View Profile
« Reply #3 on: 09-06-2016 15:19:32 »

Hi,

i think this is a problem with a system-plugin that is described here.
Logged

From now on there is the support for the JoomGallery here: forum.en.joomgalleryfriends.net
Arkley
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 1


View Profile
« Reply #4 on: 15-02-2017 07:21:44 »

Hello, I believe several changes were made to the watermark procedure, but I have upgraded to Follixin on my website and detail view still works with watermark. Maybe try different watermark image files of different size?

I tried a very small image size and got the water mark to work but on normal sizes it doesn't show which is strange. Did you find this too?
« Last Edit: 05-09-2017 12:22:03 by Arkley » Logged
tenoch
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 8


View Profile
« Reply #5 on: 30-05-2017 09:27:04 »

Hello, I believe several changes were made to the watermark procedure, but I have upgraded on my website and detail view still works with watermark. Maybe try different watermark image files of different size?

I tried a very small image size and got the water mark to work but on normal sizes it doesn't show which is strange. Did you find this too?
Hi
I already found the plugin with problem
https://extensions.joomla.org/extension/ampz/

I disabled it, and now it works

Thank you
Logged
Pages: [1]
Print
Jump to:  

HOSTED BY SCHWARZKÜNSTLER ®

PROTECTED BY  ZB BLOCK  AND Project Honey Pot
Theme orange-lt created by panic

Bad Behavior has blocked 13088 access attempts in the last 7 days.