imagematernal
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

 
Advanced search

22745 Posts in 6703 Topics- by 17593 Members - Latest Member: permsk

22-10-2019 11:59:48
JOOM::GALLERY::FORUMJoomGallery 3.x JUXUploadsError creating thumbnail
Pages: [1]
Print
Author Topic: Error creating thumbnail  (Read 5174 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
ginhikari
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 4


View Profile
« on: 16-08-2016 08:11:58 »

HI, JoomGallery Staffs!

I am pretty sure you guys have seen this problem enough, but even with 2 hours of Googling, I can't find an answer that can solve my problem.  Sad

Our server is running on:
Web server: Apache 2.4.23
OS: Linux
PHP version: 5.5.38
Joomla version: 3.41
JoomGallery version: 3.3.3

Everything's up according to cPanel.

The context:
1) GD, GD2, ImageMagick are all installed and activated. -> Didn't fix anything even when switched to either of them.
2) Tried scaling down an image all the way down from 4000x3000 to 750x500, still didn't work
3) The server has no limit on my upload size.
4) Tried setting the permission of the thumbnail to 777 for testing, didn't work
5) Tried batch upload, drag-and-drop upload, FTP upload and even single upload, NONE of them worked.
6) All files are at or less than 1MB.

So yeah, I have no idea what is going on, and the last thread with the same problem is irrelevant to my problem.
Can anyone help me? I have attached a screenshot of the error message, in case anyone needs it.

And as always, thanks in advance.

Edit: Add additional information
Logged
Chraneco
Developer-Team
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 3544


View Profile
« Reply #1 on: 17-08-2016 02:02:58 »

Hi,

did you also try this with the single image upload form?

Regards
Chraneco
Logged
ginhikari
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 4


View Profile
« Reply #2 on: 18-08-2016 07:32:22 »

Hi,

did you also try this with the single image upload form?

Regards
Chraneco

Yes, and I got the same error message Sad
Logged
Chraneco
Developer-Team
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 3544


View Profile
« Reply #3 on: 21-08-2016 17:28:27 »

Hi,

can you set the error reporting the global configuration of Joomla! to "Development" and use the single image upload in the debug mode? I hope we can see additional error messages there.

Regards
Chraneco
Logged
ginhikari
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 4


View Profile
« Reply #4 on: 22-08-2016 05:30:31 »

Here is the screenshot with debugging log
Logged
InventAlone
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 1


View Profile
« Reply #5 on: 29-08-2016 06:54:46 »

Hi,

did you also try this with the single image upload form?

Regards
Chraneco

Hi there! I'm also having problem with pictures that dont show up in home page. I went and made a pic, a featured image and then changed the settings. hoping that it would not only show up as a thumbnail but also in the main page? Am I missing something?
Logged
MrMusic
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 1084



View Profile
« Reply #6 on: 05-09-2016 15:03:47 »

Hi,

... Joomla version: 3.41 ...
Joomla! 3.4.1 is outdated and has heavy security gaps.
If your site is publicly accessible, it was possibly already hacked. Please check your site.
Logged

From now on there is the support for the JoomGallery here: forum.en.joomgalleryfriends.net
ginhikari
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 4


View Profile
« Reply #7 on: 06-09-2016 10:22:41 »

The issue still exist, even tried all the method. Please reply it ASAP!!!!
Logged
Chraneco
Developer-Team
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 3544


View Profile
« Reply #8 on: 12-09-2016 06:52:31 »

Hi,

can you please post a screenshot of your system information in 'System' -> 'System Information'?

Thanks!

Regards
Chraneco
Logged
Pages: [1]
Print
Jump to:  

HOSTED BY SCHWARZKÜNSTLER ®

PROTECTED BY  ZB BLOCK  AND Project Honey Pot
Theme orange-lt created by panic

Bad Behavior has blocked 8598 access attempts in the last 7 days.